catering

Ibland vill man bjuda på hemlagad mat men man kanske inte hinner laga den själv. Då kan catering vara lösningen. Hos Mormors kök finns inte längre möjligheten till catering men det finns en mängd andra restauranger och företag som kan erbjuda catering med mat från världens alla hörn.

För företag som ska ha ett större event kan catering vara lösningen för mat och ibland även dryck. Fundera igenom innan vad ni har för behov, vill ni ha en helhetslösning eller endast maten från en cateringfirma. Det finns flera som erbjuder mångt mycket mer än maten medan andra restauranger endast har möjlighet att erbjuda maten. Till ett event kan det vara kul att ha profilprodukter speciellt framtagna för eventet. Tex kan ni ha pennor som deltagarna kan använda under era föreläsningar och sedan få med sig hem som minne från eventet. Vi kan länkatill denna sida som har bra priser och produkter som man kan trycka sin egen logga eller text på.

Tänk på att vara ute i god tid när vi vill beställa catering. En del kan behöva mer tid för att planera för att göra en större mängd till ett tillfälle.