Förutom att besöka den mysiga restaurangen över en middag kunde man även gå dit på lunchen. Här nedan kan ni se exempel på en lunchmeny som de serverade samt en exempelvecka.
Lunch meny
Sallad med friterad ostronskivling 165:-
pocherat ägg, inlagd pumpa, semi torkade tomater, körveldressing
Mormors rösti 145:- | 205:-
smetana, rödlök, syrad gurka, kallrökt lax och forellkaviar
Piroger med ost och potatis 150:-
sauterad lök, bacon och smetana
Köttpiroger 150:-
stekt surkål, smetana och rostat lök
Piroger med confiterad anka 165:-
senapsstuvad savojkål
Zur Warszawski 125:-
polsk soppa med korv, kokt ägg och Karl-Johan svamp
Schnitzel 215:-
”dubbel” schnitzel, surkål, potatis och citron-kapris smör
Bigos 185:-
långkokt surkål och köttgryta blandat med svamp, torkade plommon, olika korvar och rött vin
Polsk korv tallrik 175:-
surkål, potatismos, grov senap och picklad rödlök
Krämig ängsyrasoppa 115:-
pocherat ägg, krasse, morotscrisp
Här är ett exempel på hur en veckomeny kunde se ut:
Måndag
Kycklingpiroger 120:-
Fyllda med spenat och fetaost, örtbuljong, rostad lök
Tisdag
Fläskkarré ”osso bucco” 120:-
Tomat, selleri, korngryn, ugnsbakad svartkål
Onsdag
Gulaschsoppa med kikärtor 120:-
Koriander, smetana, syrad gurka och kumminbröd
Torsdag
Dry rub stekt flankstek 120:-
Potatis, sallad, piripiridressing och persilje-vitlökssmör
Fredag
Pulled Pork 120:-
Barbecue sås, picklad rödkål, gurkraita och pommes
Veckans Fisk
Halstrat havskattfilé 145:-
Brynt smör, kantareller, dill och kokt potatis